Over ons


Nee, Tips-informatie.nl is geen zoekmachine, maar met deze site willen wij je informatie en tips geven over alledaagse onderwerpen. Van verschillende soorten allergieën tot alles over blessures, van het afsluiten van een hypotheek tot de beste vakantiedeal. Op Tips-informatie.nl zullen we je helpen je kennis te vergroten.

Wil je zelf iets delen?

Dagelijks zullen er nieuwe onderwerpen toegevoegd worden. Ook jij kan ons helpen groeien. Heb je ergens veel verstand van of goeie tips en wil je dat delen, dan kan dat! Via het contactformulier stuur je je artikel over het onderwerp of idee naar ons. Als je inzending inderdaad van toegevoegde waarde is voor Tips-informatie.nl, zullen we deze kosteloos plaatsen. Zorg wel dat je tekst uniek is, dus geen duplicaat. Meer informatie over het insturen van een artikel vindt je hier.

Vóór iedereen, van iedereen

De informatie en tips op deze website is er dus vóór iedereen, van iedereen. Op deze manier bieden we iedereen niet alleen de kans om kennis te vergroten, maar ook te delen. Alle onderwerpen zijn in overzichtelijke categorieën onderverdeeld. Het is dus alleen maar een kwestie van categorie aanklikken, en het betreffende onderwerp opzoeken. Simpel dus.