SnowWorld Zoetermeer beste skihal


Afgelopen maandag maakte Skihal.com de winnaar van de grote skihaltest bekend. SnowWorld Zoetermeer is door 100 testers en mede dankzij de binnengekomen reviews van afgelopen winter gekozen tot beste skihal van 2013.

De uitslag werd bekendgemaakt tijdens de perspresentatie van de atleten die naar de Olympische Winterspelen in Sochi gaan.

Dit voorjaar riep de website www.skihal.com mensen op om gratis skihallen te testen in heel Nederland, samen met vrienden, familie en kennissen. Skihal.com gaf 100 personen een ‘wereldpas’, een vrijkaart om alle hallen te testen.

skihal

Ongezouten mening
Uit alle hoeken van het land deelden gevorderde wintersporters en beginners hun mening over de skihallen. Het leverde een bonte verzameling van wintersportbelevenissen op.

Bij Skidome Terneuzen kon het aparte speelgedeelte op de piste voor de allerkleinsten rekenen op waardering. Skidome Rucphen noemden testers een “nette, overzichtelijke accommodatie” en SnowWorld Landgraaf bezorgt “plezier voor elk niveau wintersporter”. Montana Snowcenter was een goede baan voor beginners, maar wat minder geschikt voor gevorderden. Bij de Uithof Den Haag, een wat kleinere skihal, werd de combinatie met andere activiteiten als groot pluspunt genoemd. Snowplanet Spaarnwoude verdiende punten met het verschil in sleepliften voor gevorderden en beginners.

Uiteindelijk kwam SnowWorld Zoetermeer als beste uit de bus. Vooral de service van het personeel, mooie ruime pistes voor elk niveau en de kwaliteit van het skiresort vielen in de smaak.

Mooie kans voor wintersporters en skihallen
“Deze skihaltest vormt een mooie kans voor wintersporters van alle niveaus om helemaal gratis lekker door te skiën en snowboarden, ook buiten het wintersportseizoen om. We krijgen op deze ludieke manier een goed beeld van hoe mensen de skihallen ervaren en waar verbeterpunten liggen,” vertelt Rudi van der Voet van Skihal.com.

De uitslag van de skihaltest is tevens het begin van het nieuwe wintersportseizoen bij www.skihal.com